Här skriver jag en rubrik!

 
Hej hej idag igen bloggen!
Idag har jag varit i skolan osv är ingen fjortis lål hehe Idag har jag varit i skolan osv är ingen fjortis lål hehe Idag har jag varit i skolan osv är ingen fjortis lål hehe Idag har jag varit i skolan osv är ingen fjortis lål hehe Idag har jag varit i skolan osv är ingen fjortis lål hehe Idag har jag varit i skolan osv är ingen fjortis lål hehe Idag har jag varit i skolan osv är ingen fjortis lål hehe Idag har jag varit i skolan osv är ingen fjortis lål hehe.
 
Hej idag kan det vara snö ute och så :)

Hej jag heter Anton :)

Hej jag heter notna :)
 
Ännu en sag ute i solen!
Nu har det dröjt ännu en vecka sedan jag bloggade sist och vet inte riktigt varför. Sedan dess har det kommit massa snö och allt är så himla juligt nu. Tror detta är första gången på flera år som jag inte postat ett inlägg första advent, haha! Men ja, här är lite bilder från i somras och samtidigt som jag vill ha jul vill jag även så gärna ha sommar för att fota så mycket mer än vad jag gör nu på vintern. Längtar mest till när det är ljust nästan dygnet runt för det är så himla skönt.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Annonser från BloggPartner
startsida bloglovin kamerautrustning facebook twitter instagram flickrMitt namn är Anton Stenander och jag är en kille på 17 år. Jag läser mitt andra år på mediaprogrammet i min hemort Trollhättan. Fotografering är mitt största intresse som ni nog märker, men främst människor. Hoppas du stannar kvar här och följer mig genom mina foton! :)


Kontakta mig på:
[email protected]


Följ mig via bloglovin'
bloglovin

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December


besökare online

RSS 2.0