full screen background image

Hovs Hallar

/ posted in Life

 
Här är lite bilder från andra dagen av roadtripen med fotoklassen. Vi åkte till ett jättefint ställe utanför Helsingborg som hette Hovs Hallar. Naturen var sjukt fin och jag hade gärna haft en photoshoot där någon gång, synd att det ligger så långt bort bara! Det jag längtar mest till med att få körkort är att kunna åka och fota just vart man vill, även om detta fortfarande skulle vara väldigt långt bort. Friheten att kunna ta sig dit man vill fotografera på egen hand lockar sjukt mycket, haha!

Road trip

/ posted in Life

 
En torsdag morgon åkte vi i fotoklassen med lärarna på en road trip till Helsingborg. Vi stannade i Helsingborg till fredagen och träffade andra fotoelver där från samma skola. Det var perfekt väder så vi gick till vattnet på kvällen och fotade i solnegången och dagen var bara grym. Vi åkte i en minibuss dessa dagar och denna roadtripen var nog höjdpunkten för hela året i skolan. Jag har fler bilder jag kommer visa er från dag två då vi åkte till ett fint ställe vid vattnet och fotade, vill bara göra om denna resa fler gånger!

Thunderstorm

/ posted in Photoshoots

 
För några veckor sedan mötte jag upp Alma för att fotografera. Ett ställe vi gick till var vid några stora jordhögar nära Saabområdet här i Trollhättan. Det såg inte så jättefint ut just där men jag tycker det blev mycket bättre än förväntat. Det är roligt att fota i lite udda miljöer då det ofta blir intressantare och mer spännande bilder. Jag tycker bäst om den sista, har ni någon favorit?

Of to Greece

/ posted in Travels

 
Kan inte riktigt fatta det men nu sitter jag på planet och ska precis åka iväg till Grekland en vecka. Jag har faktiskt aldrig varit där så det ska bli väldigt roligt att känna på kulruren men även att bara komma iväg utomlands. Dessa bilderna är från Egypten när jag var där i Oktober förra året. Jag tycker att blixtbilden blev sjukt fräck och jag har inte visat er den tidigare. Jag minns hur vi inte ens märte av åskan ett dugg utan bara såg hur det blinkade på himlen, och kameran var förstås det första jag tänkte på haha. Jag har fixat några tidsinställda inlägg medan jag är borta så det inte står helt tomt här. Annars så säger jag hej då, det ska bli sjukt härligt att åka iväg och jag ska fota massor. Ciaooo!

Forest fire

/ posted in Photoshoots

 
Fotade dessa bilder på Isabella när vitsipporna hade kommit fram och jag tycker många bilder blev riktigt bra. Tycker färgerna blev riktigt snygga och jag har använt mig av olika texturer för att få en filmkänsla över blilderna. Jag har även en till shoot att visa er där jag fotat Isabella bland körbärsblomor som också blev riktigt bra, ska bli roligt att visa er det med. Vad tycker ni om dessa bilderna, har ni några favoriter?

Bästa starten på sommarlovet

/ posted in Life

 
Förra veckan slutade jag äntligen skolan så jag, amanda, maja och lelle åkte till Liseberg för att få den bästa starten på sommarlovet. Vi tog tåget in till göteborg efter att vi slutat skolan och ätit på stan och det var korta väntetider på liseberg hela dagen vilket var grymt skönt. Förutom att vi sprang runt för åka så mycket vi kunde så åt vi Ben & Jerry's, invigde kaninlandet, fotade, åt sockervadd och spelade(var två nummer rån stjärnvinst!!!). Älskar att ha med kameran till Liseberg och jag tycker inte alls att det är jobbigt att gå runt och bära på en väska för det, bara fett värt det haha!

Ocean breeze

/ posted in Photoshoots

 
En helg i mars åkte jag, syrran och pappa ut till ett jättefint ställe utanför stugan. Spontanfotade syrran lite bland de fina klipporna vid havet och jag tycker det blev riktigt bra. Gillar speciellt den första med vinden i håret och färgerna, har ni någon favorit? 

Nytt på bloggen

/ posted in Design

 
Kände verkligen att jag behövde en ny design för att bli inspirerad till att blogga igen så jag började koda lite igår, vilket resulterade till designen ni ser nu. Designen är inspireread av Nirrimi's och jag kommer nog ändra en del framöver. Bilderna är mycket större än förut eftersom jag vill lägga mer fokus på dom och hålla designen ganska enkel. Säg gärna till om det ser konstigt ut för er och hoppas ni gillar det! Glöm inte att trycka f5!
 
Edit: Jag vet att en del ser konstigt ut och om någon vill hjälpa mig så skulle det vara jättesnällt, äcen genom att säga till vad som ser konstigt ut, haha. :)

Nu är jag tillbaka!

/ posted in Bloggen

 
Shit vad länge sen det var jag bloggade nu, och jag saknar det verkligen! De senaste veckorna har det varit galet mycket plugg så all tid har gått till det. Imorn är äntligen sista skoldagen och alla uppgifter är inlämnade vilket är helt sjukt skönt. Det har hänt så mycket sedan jag bloggade sist och jag ska berätta mer om det i veckan. Jag har så mycket bilder att visa er också och detta är från en fotografering med Isabella jag hade för några veckor sedan, och det ska blir roligt att få visa er fler!


© 2015 ANTON STENANDER
CONTACT ME HERE