full screen background image

Crystal water

/ posted in Travels

 
En dag när vi var i Skiathos i somras hyrde vi bil för att upptäcka fler fina platser på ön. Alla stränder var verkligen kritvita med kristallklart vatten och vi stannade vid tre olika ställen, tror det fanns runt 50 olika stränder på ön även då den var väldigt liten. Det sista stället vi stannade på hette Diamandi Beach och vi hade hört att det var jättefint där, det var dock sjukt svårt att hitta eftersom det inte fanns någon riktig väg ner till stranden. Tillslut så tog vi oss iallafall ner på en väldigt krokig stig och det var verkligen värt det. Trodde aldrig att grekland skulle kunna vara så fint som det var, vill bara tillbaka nu!

En vårig måndag

/ posted in Life

 
Idag har varit en så himla härlig början på sportlovet. Solen och den blå himlen har synts till hela dagen och alltså shit vad vädret påverkar humöret, haha sjukt. Den är bara februari och dom flesta träd har knoppar, blommor börjar kika fram och fåglarna kvittrar, kan det bli härligare? Tror knappast det!

Studio shoot - BTS

/ posted in Behind the scenes

 
Igår så blev äntligen studiofotografering av som jag och Isabella pratat om och planerat ett tag. Cicci var med och hjälpte till med smink och styling vilket var skitroligt, med tanke på att jag bara har fotograferat med modell tidigare. Vi hade grymmaste moodboarden och jag tror resultatet kommer bli riktigt bra. Så roligt att fota som team, hoppas det blir mer av det framöver!

Forest fawn

/ posted in Photoshoots

 
Satt och kollade runt bland lite gamla bilder och hittade fler bra från den här fotograferingen med Isabella. Använde en helt annan redigering till dessa och jag tyckte det blev väldigt fina och somriga toner. Är så himla sugen på att fotografera igen och på måndag så blir det äntligen av, jag och Isabella har planerat en shoot i studion och jag är så taggad till det. Kanske kommer några behind the scenes då men vill inte lova något, haha. Har ni någon favorit bland dessa?


© 2015 ANTON STENANDER
CONTACT ME HERE